Laat uw jaarrekening opstellen

Een jaarrekening is vaak een onderdeel van het jaarverslag waarin jaarlijks een overzicht van de financiƫle situatie wordt gegeven van een onderneming. Een jaarrekening bestaat uit een balans, een resultatenrekening of een winst- en verliesrekening over het afgelopen jaar, een toelichting op beide en een kasstroomoverzicht.

Voor kleine bedrijven kan het uit om het opstellen van de jaarrekening over te laten aan een boekhouder. Een boekhouder heeft vaak jarenlange ervaring met het opstellen van jaarrekeningen en zo weet u dus zeker dat de jaarrekening correct is. Via 0900 Boekhouder vindt u de specialist die uw jaarrekening kan opstellen bij u in de buurt. Neem vandaag nog contact op.

Interne jaarrekening

jaarrekeningVaak heeft een onderneming ook nog een interne jaarrekening, oftewel een bedrijfseconomische jaarrekening. Deze jaarrekening is ten behoeve van de leiding van de onderneming. Voor een interne jaarrekening zijn geen wettelijke bepalingen opgesteld. Het algemene doel hiervan is informatieverschaffing ten behoeve van de financiƫle besturing. Ook voor het opstellen van een interne jaarrekening kunt u een boekhouder in de arm nemen.

Heeft u vragen over jaarrekeningen? Of wilt u vandaag nog iemand inschakelen om uw jaarrekening op te laten stellen? Dat kan! Via 0900 Boekhouder vindt u snel een expert bij u in de buurt.

Terug naar het overzicht
Bel ons op: 0900 2635468
(9 ct/pm)

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u boekhouders dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0900 Boekhouder en maak een afspraak met de boekhouder in uw regio.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.