Diensten

Boekhouding

Boekhouding

Bij boekhouding worden financiële feiten van een bedrijf, een instelling of een persoon systematisch vastgelegd. Het doel daarvan is het afleggen van verantwoording over het gevoerde financiële beleid en het verschaffen van inzicht in de financiën. Bij boekhouding gaat het kortweg om de financiën en alles wat daarmee te maken heeft.

Lees Meer

Financieel advies

Financieel advies

Kleine bedrijven en zelfstandigen hebben niet altijd de tijd en de deskundigheid in huis om alles op financieel vlak te doen en te begrijpen. Terwijl een goede financiële administratie en bedrijfsvoering ontzettend belangrijk is.

Lees Meer

Belastingadvies

Belastingadvies

Fiscaal advies is vaak gebaseerd op cijfermatig inzicht. Het verhaal achter de cijfers is echter minstens zo belangrijk. Iemand die veel ervaring en kennis heeft van fiscale zaken kan u voorzien van fiscaal advies. Een boekhouder kan uw vragen beantwoorden over oprichting en juridische vormgeving, maar zeker ook over de belasting.

Lees Meer

Salarisadministratie

Salarisadministratie

Een boekhouder kan voor u ook uw salarisadministratie in orde maken. Salarisadministratie vereist kennis van personeelsadministratie en van bruto-netto berekeningen. Salarisadministratie wordt namelijk berekend op basis van de personeelsadministratie.

Lees Meer

Financiële administratie

Financiële administratie

Voor communicatie met derden is een goede financiële administratie onontbeerlijk voor iedere onderneming. Het is belangrijk om u te kunnen verantwoorden naar instanties als banken of de fiscus.

Lees Meer

Jaarrekening

Jaarrekening

Een jaarrekening is vaak een onderdeel van het jaarverslag waarin jaarlijks een overzicht van de financiële situatie wordt gegeven van een onderneming. Een jaarrekening bestaat uit een balans, een resultatenrekening of een winst- en verliesrekening over het afgelopen jaar, een toelichting op beide en een kasstroomoverzicht.

Lees Meer

Bel ons op: 0900 2635468
(9 ct/pm)

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u boekhouders dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0900 Boekhouder en maak een afspraak met de boekhouder in uw regio.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.