Waarom online boekhouden?

Boekhouden is een van de minst favoriete bezigheden van ondernemers, maar het hoort er wel bij. Gelukkig kan deze noodzakelijke klus in het digitale tijdperk efficiënter en makkelijker worden volbracht. Online de financiële administratie bijhouden bespaart u nogal wat tijd.

Een groot voordeel van online boekhouden is dat u niet alleen de boekhouding, maar ook de overige administratie eenvoudig kunt bijhouden. Alle administratie staat online, dus er hoeft niets geïnstalleerd te worden. Door in te loggen kunt u overal toegang krijgen tot de actuele gegevens.

Altijd en overal inzicht in uw cijfers

Online boekhouden is voor de meeste ondernemers heel eenvoudig aan te leren. De programma’s zijn helder en toegankelijk. Het vergt in eerste instantie alleen een tijdsinvestering: het inscannen van papieren gegevens duurt even. Maar op termijn bespaart u heel veel tijd doordat het programma voor u werkt. Online boekhouden scheelt ook ruimte in het archief. Alles is immers digitaal én goed beveiligd. Er worden dagelijkse back-ups van de gegevens gemaakt. Uw boekhouder kan bovendien via een inlogcode toegang krijgen tot de laatste cijfers en zo een passend advies geven.

Een andere voordeel van online boekhouden is dat het voor vrijwel iedere ondernemer geschikt is, vanwege een grote flexibiliteit. De een zal veel gebruikmaken van het bijhouden van artikelen, de ander van uren. Alles is geïntegreerd met elkaar, dus gegevens hoeven maar één keer vastgelegd te worden. Van een offerte kan bijvoorbeeld heel gemakkelijk een factuur worden gemaakt. Dit gemak bespaart u als ondernemer flink wat tijd.

Terug naar het overzicht
Bel ons op: 0900 2635468
(9 ct/pm)

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u boekhouders dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0900 Boekhouder en maak een afspraak met de boekhouder in uw regio.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.