Disclaimer

0900 Boekhouder is een product van Allfree BV. Allfree BV accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van deze website op welke manier dan ook.

Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Mocht u problemen ondervinden op onze site, laat ons dit dan weten door het sturen van een e-mail. Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Allfree BV is het de gebruiker van deze site niet toegestaan de producten en/of informatiediensten die op deze site worden aangeboden te verveelvoudigen of openbaar te maken.

Alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal blijven te allen tijde voorbehouden aan Allfree BV. Voor gebruik dient u schriftelijk toestemming te hebben van Allfree BV. Dit kunt u aanvragen door middel van het sturen van een e-mail.

Voor de inhoud en omvang van het gebruiksrecht dat u door Allfree BV is verstrekt, wordt verwezen naar de algemene voorwaarden van Allfree BV die op deze site van toepassing zijn.

Voor de volledige bepalingen betreffende de omvang van de aansprakelijkheid van Allfree BV wordt ook verwezen naar de algemene voorwaarden van Allfree BV die op deze site van toepassing zijn.

Bel ons op: 0900 2635468
(9 ct/pm)

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u boekhouders dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0900 Boekhouder en maak een afspraak met de boekhouder in uw regio.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.